Aanbod 


Ik help moeders om zich krachtig te voelen en vol zelfvertrouwen hun kind(eren) op te voeden. Door inzicht te krijgen in wie jij in pure vorm bent zul je meer gemak ervaren in het leven. Door te weten waar de behoeften liggen van je kind zal je hier beter op in kunnen spelen. Bij (hoog)begaafde en/of pittige kinderen loop je tegen vele uitdagingen aan. Vaak uitdagingen die gekoppeld zijn aan wat het kind nodig heeft en die jij als moeder niet altijd weet te achterhalen. Door deze behoeften naar boven te halen zal je weer optimaal kunnen verbinden met je kind en zullen de uitdagingen vele malen minder worden.

 

Ben jij benieuwd wie jij bent naast moeder zijn. Ben je opzoek naar wie jij nou echt in de kern bent, zonder alle invloeden van buitenaf? Wat jou missie is op deze prachtige aardbol? Op welke manier jij het beste jouw keuzes en beslissingen kunt maken? Welke strategie het beste bij jou past als je stappen wilt nemen in je leven? Hoe je kunt merken dat je in lijn bent met je zelf en wanneer dit niet het geval is? Wat jouw kwaliteiten zijn en welke valkuilen je hebt en hoe je deze herkent?

 

Hoe mooi is het als jij echt jezelf leert kennen, waardoor je met (zelf)vertrouwen de wereld in kijkt, je keuzes maakt en je minder snel laat beïnvloeden van wat anderen van je vinden of over je zeggen. Dat je vanuit je eigen kracht jouw kinderen kunt opvoeden hoe jij dat wil en je daar niet onzeker over hoeft te voelen.

 

De maatschappij, je omgeving, vriendinnen, school, werk, iedereen vindt altijd en overal ergens wat van. Goed bedoelde adviezen over hoe het zou moeten en wat je vooral niet zou moeten doen. Waardoor jij aan jezelf gaat twijfelen of aan je kind gaat twijfelen. Maar wanneer jij jouw eigen pad volgt en in lijn leeft met jouw Human Design zal je merken dat alles veel makkelijker gaat, je rust ervaart, tevreden voelt en jouw energie beter weet te managen. Je zal weer vertrouwen krijgen in jezelf en je zal je kind beter gaan begrijpen.

 

Wie bepaalt eigenlijk wat goed of fout is? Wat je kind wel of niet mag? Of jouw opvoeding de juiste is of niet? Dat bepaal jijzelf en niemand anders.

 

Ik werk vanuit jouw blauwdruk, jouw Human Design. Aan de hand van jouw Human Design kijken wij naar wie jij in de kern bent, hoe jij het beste om kunt gaan met jouw energie, op welke manier jij het beste je keuzes en beslissingen kunt maken, waar jouw krachten liggen en waar jouw valkuilen liggen, wat jouw rol is binnen de maatschappij en wat jouw strategie is om actie te ondernemen. Waar zitten jouw blokkades en hoe doorbreek je die.

 

Ik zoom samen met jou in op jouw belangrijkste thema (s) waar je tegen aanloopt. Dit kan zijn op opvoed gebied, relatie met je kind, relatie met je partner, maar ook als je met de vraag rondloopt wie ben ik zonder alle rollen die ik vervul. En wat wil ik in mijn leven nog bereiken? Of wat heeft mijn kind nou echt nodig om goed in zijn of haar vel te zitten?

 

Ik gun het jou dat je sterker in je schoenen gaat staan, zelfvertrouwen ervaart, regie neemt over jouw leven, zodat jij een prachtig voorbeeld bent voor je kind en jouw kind (weer) lekker in zijn of haar vel zit.

39,-

Ben jij een Manifesting Generator of een Generator en wil jij jouw Human Design beter leren kennen en toepassen in je leven? Dan is deze cursus voor jou! Ik neem je mee door jou Design in je eigen tempo. De basis bij elkaar in een document. 

 

499,-

Wil je dieper duiken in jou Human Design of wil je hulp bij de opvoeding van je kinderen of bij de ontwikkeling van jezelf als moeder? Dan gaan we samen aan de slag. In 5 sessies van een uur gaan wij in op jouw hulpvraag en zal je vele malen zelfverzekerder in het leven gaan staan.

 

Mom Reading

€ 120,00

Mom Reading

€ 120,00

Leer jezelf kennen d.m.v. Human Design en ontvang een prachtige reader. Ik leg jouw gebruiksaanwijzing vast in een reader. Hierin bespreek ik jouw energietype, strategie, autoriteit, energiecenters, poorten, kanalen, je profiel en je incarnatiekruis (je levensdoel). Ook geef ik je tips mee die je direct toe kan passen in de praktijk om te gaan leven volgens jouw Human Design.

 

Laat bij geboortegegevens de gegevens achter van de personen waarvoor de Reader wordt gemaakt. Geboortedatum, tijd en plaats. Ook is het fijn om de namen te weten van elk persoon.

Mom & Kid reading

€ 180,00

Mom & Kid reading

€ 180,00

Leer je jezelf en je kind kennen d.m.v. Human Design en ontvang een prachtige reader. Ik leg jullie gebruiksaanwijzing vast in een reader. Hierin bespreek ik jouw energietype, strategie, autoriteit, energiecenters, poorten, kanalen, je profiel en je incarnatiekruis (je levensdoel). Ook geef ik je tips mee die je direct toe kan passen in de praktijk om te gaan leven volgens jouw Human Design.

 

Laat bij geboortegegevens de gegevens achter van de personen waarvoor de Reader wordt gemaakt. Geboortedatum, tijd en plaats. Ook is het fijn om de namen te weten van elk persoon.

Family reading

€ 350,00

Family reading

€ 350,00

Leer jezelf, je partner en je kind(eren) kennen d.m.v. Human Design en ontvang een prachtige reader. Ik leg jullie gebruiksaanwijzing vast in een reader. Hierin bespreek ik jullie energietype, strategie, autoriteit, energiecenters, poorten, kanalen, jullie profiel en jullie incarnatiekruis (je levensdoel). Ook geef ik je tips mee die je direct toe kan passen in de praktijk om te gaan leven volgens jouw Human Design.

 

Laat bij geboortegegevens de gegevens achter van de personen waarvoor de Reader wordt gemaakt. Geboortedatum, tijd en plaats. Ook is het fijn om de namen te weten van elk persoon.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet en boek jouw gratis 30 minuten sessie! 

Review