Toen ik Human Design ontdekte

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 20:17

Nog niet heel lang geleden kwam Human Design op mijn pad. Ik was zo gegrepen door dit systeem dat ik elke vrije minuut erin heb gestopt. Ik ben gaan oefenen met mijn eigen Bodygraph en dat van mijn kinderen. Het verbaasde mij hoeveel inzicht mij dit gaf over mijzelf en mijn kinderen. Na alle opleidingen, cursussen. coachtrajecten en Webinars die ik volgde viel alles samen. Het ontbrekende stukje vond ik in Human Design. 

 

Omdat dit zoveel helder maakte bij mij, waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en waarom mijn kinderen deden wat zij deden. Ik kreeg mijn vertrouwen weer terug, ik durfde keuzes te maken en ik kon mijn kinderen echt zien voor wie zij zijn.

 

Human Design is een systeem waarin je aan de hand van je geboortedatum, geboortetijdstip en je geboorteplaats een Bodygraph krijgt. Hier kun je zo ontzettend veel uit aflezen en ik was zo verbaasd hoe kloppend dit allemaal was. Het laat je zien hoe jij geprogrammeerd bent, wat jou uniek maakt en welke manieren het beste bij jou passen. Het helpt jou om jezelf te worden zonder alle invloeden van de buitenwereld. Je krijgt vertrouwen in wie je bent en dat dat helemaal goed is.

 

Deze inzichten wil ik delen met andere moeders. Het heeft mij zo ontzettend geholpen in mijn zoektocht naar wie ik daadwerkelijk ben, of ik het allemaal wel goed deed als moeder, wie mijn kinderen zijn en wat hun behoeften zijn. En waarom wij hier op aarde zijn, je doel, je missie ontdekken. En welke toegevoegde waarde ik te bieden heb aan de wereld. Maar ook inzicht in mijn kind, waarom ik bepaald gedrag terug zie en wat mijn kind nodig heeft om echt zichzelf te kunnen zijn.

 

Human Design is op vele gebieden in te zetten. Het is geen systeem die jou in een hokje probeert te drukken, nee het geeft je handvatten om vanuit je kern te leven. We worden tegenwoordig door zoveel prikkels van buitenaf beïnvloed, social media, tv, vrienden, school, werk, familie en ga zo maar door. Iedereen vindt overal wel wat van, hoe jij het zou moeten doen, hoe je zou moeten functioneren, hoe je je kinderen moet opvoeden, wat wel en niet goed voor je is. Maar in de kern weet jij zelf het allerbeste wat goed voor jou is en wat niet. En weet jij als geen ander hoe jij je kinderen moet opvoeden. Je wordt onzeker gemaakt door anderen, waardoor je aan jezelf of aan je kind gaat twijfelen. Wanneer wij ons minder laten beïnvloeden door wat anderen zeggen en vinden en meer in lijn leven met wie wij echt zijn, zal het leven makkelijker aanvoelen. Je zult meer vertrouwen hebben in jezelf, rust ervaren en beslissingen maken vanuit jouw eigen gevoel.

 

De power zit in jou! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.