Human Design sessie

Ontdek Jezelf met Human Design Coaching

Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen, diepgaande inzichten en innerlijke rust? Ik neem je mee op een fascinerende reis om je ware zelf te begrijpen en je bewust te maken van onbewuste patronen in je leven.

 

Wat is Human Design?

Human Design is een uniek systeem dat je persoonlijkheid, besluitvorming en levenspad onthult op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Stel jezelf open en experimenteer met je eigen Design.

 

Wat Kun Je Verwachten?

  • Meer Vertrouwen: Ontdek je unieke kwaliteiten. Leer hoe je ze optimaal kunt benutten in je leven en relaties.

  • Aha-Momenten: Sta versteld van de 'aha'-momenten terwijl we de energiecentra, strategie, autoriteit, profiel en kanalen in je Human Design-chart ontcijferen.

  • Rust: Leer hoe je beslissingen kunt nemen die in overeenstemming zijn met je innerlijke aard. Verlicht stress en twijfel.

  • Bewustwording: Word je bewust van onbewuste gedragspatronen en blokkades die je kunnen tegenhouden. Dit bewustzijn opent de deur naar persoonlijke groei en transformatie.

 

Jouw Reis naar Zelfontdekking Begint Hier

Als je klaar bent om jezelf op een dieper niveau te verkennen, jezelf te accepteren en te groeien in de richting van je ware potentieel, dan help ik je graag! Het is verstandig om eerst jezelf beter te leren kennen en volgens het design van je kind erbij te pakken. 


 

Human Design Sessie

Wat gaan we doen?

  • In 1,5 uur neem ik jou mee door jouw Human Design.
  • Krijg jij een samenvatting van de sessie in de vorm van een PDF bestand,
  • En is er ruimte voor vragen.

 

Waar?

Online of offline in Hoogezand

 

Prijs?

€ 149,- euro excl. BTW.

Elke volgende sessie € 99,- euro excl. BTW.

* Mocht je na de sessie behoefte hebben aan 1 op 1 begeleiding is dat mogelijk