Webshop lief Talent

Speciaal en zorgvuldig uitgekozen edelstenen. Zelf was ik opzoek naar iets tastbaars wat ik bij mij kan dragen en mij ondersteunt. Wij komen gedurende de dag in aanraking met verschillende energieën. Het ene mens is gevoeliger dan de ander. Deze mooie stenen en oliën beschermen je en geven je extra kracht. Ook bij hooggevoeligheid zijn deze stenen ondersteunend en beschermen je tegen invloeden van buitenaf. Een mooie aanvulling op Human Design en het in balans brengen van je eigen energie. Zelf ben ik niet gespecialiseerd in edelstenen en oliën, dus voor inhoudelijke vragen verwijs ik je graag door naar een kenner. De informatie die ik deel over de producten is wat kenners zeggen en net als in Human Design is het niet dat je erin moet geloven of niet. Het enige wat je kunt doen is het ervaren wanneer dit juist voor jou voelt.

Edelstenen

Edelstenen nemen energie op en geven energie af. Energie bestaat uit trillingen en ook een edelsteen bestaat uit energie die door trilling overgenomen worden door het lichaam. Kenners raden aan om edelstenen te reinigen en opladen zodat er weer ruimte is voor nieuwe kracht.

 

De Rozenkwarts is een edelsteen van de liefde. Maar dan vooral liefde voor jezelf. De steen helpt om liefde te geven, te ontvangen en lief te zijn voor jezelf. Ook werkt deze steen krachtig tegen stressproblemen, zoals depressie en burn-out. Deze steen is ook onderdeel van de Gouden Driehoek.

 

De Amethist is een van de krachtigste edelstenen voor Hooggevoeligheid. Deze mooie paarse stenen helpen tegen stress, heeft een zuiverende en beschermende werking tegen negatieve energie. Ook reinigt het je lichaam, (emotionele) geest en ruimte. Deze steen is ook onderdeel van de Gouden Driehoek.

 

De Bergkristal is ook een edelsteen voor hooggevoeligheid. Het is een doorzichtige steen en helpt overgenomen energieën te reinigen of een ruimte te zuiveren. Het versterkt je zelfhelend vermogen en kan andere edelstenen versterken in hun kracht. Deze steen is ook onderdeel van de Gouden Driehoek.

 

De Labradoriet beschermt tegen negatieve energie. Hij maakt als het ware een schild om je heen, zodat je indrukken minder binnenkrijgt. Het heelt je aura, zodat eventuele vermoeidheid verdwijnt. Een mooie kristal wanneer je energie op is.

 

De Gouden Driehoek is een combinatie van edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie stenen vullen elkaar op een bijzondere wijze aan met hun unieke eigenschappen. Liefde, inzicht, balans en harmonie.

 

De Citrien zorgt voor zelfvertrouwen en zelfrespect en het brengt geluk en voorspoed naar je toe. Ook helpt deze steen bij depressies, angsten en fobieën.

 

 

Essentiële oliën

Essentiële oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. Dit zijn geurstoffen die worden gevormd onder invloed van de zon en liggen opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant. Deze geurende oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant. Deze Chi energie kan bijdragen aan uw levenskracht en welzijn. 

 

Tea tree. De olie staat bekend om zijn vele helende krachten en is vandaag de dag daarom ook een van de meest gebruikte etherische oliën.

 

Bergamot is verfrissend en kalmerend. Een goede olie bij spanning, lusteloosheid en somberheid.

 

Eucalyptus lost slijm op, ontstopt en heeft een ontstekingsremmende werking. Het zuivert de lucht van virussen en negatieve energie. Biedt helderheid en verhoogt concentratie.

 

Lavendel kalmeert, herstelt, verkoelt en geneest huid. Daarnaast ontspant en stimuleert het alle chakra's.

 

Citroengras draagt bij aan een optimistische stemming. Het helpt bij lusteloosheid en moedeloos voelen. Het is een verfrissende geur en een goede begeleider bij veranderingsprocessen. 

Orgoniet Bol

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana).

 

Gouden Driehoek bol. Deze prachtige Orgone Edelstenen Bol bestaat uit onder andere de edelstenen Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal.

Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal waarvan men zegt dat het helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het idee er achter is dat het energie balanceert en de Chi in en om ons heen harmoniseert. Daarnaast zou orgon negatieve energieën omzetten in positieve.

 

Chakra Bol.

Deze prachtige Orgone Edelstenen Bol bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal waarvan men zegt dat het helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het idee er achter is dat het energie balanceert en de Chi in en om ons heen harmoniseert. Daarnaast zou orgon negatieve energieën omzetten in positieve.

 

Deze Prachtige producten zijn van Zenvol. De producten worden met grote zorg en bewust ingekocht bij gerenommeerde, zenvolle leveranciers van over de hele wereld. De producten worden onder goede omstandigheden gewonnen. Zenvol ondersteund bijvoorbeeld projecten die vrouwen in ontwikkelingslanden eerlijke kansen geeft om discriminatie tegen te gaan, en pleiten ze voor veilige en goede werkomstandigheden. 

 

De bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden of liggen voor jou klaar om af te halen. Bestellingen voor 12.00 uur zal ik dezelfde dag nog op de post doen of liggen voor je klaar om afgehaald te worden, indien op voorraad.