1 op 1 coaching

Loop je vast in de opvoeding van je kinderen en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je met jezelf aan de slag?   

Door mijn ervaring en kennis over hoogbegaafdheid, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en hooggevoeligheid en een sterke wil, kan ik jou vaardigheden, tools en inzichten meegeven. Door op een andere manier naar gedrag te kijken en de reden achter het gedrag te achterhalen zal het jou helpen om de rust terug te krijgen. Het gaat jou helpen om met meer zelfvertrouwen op te voeden, vrouw te zijn naast moeder zijn, de opvoeding op jouw manier te doen en jouw hulpvraag aan te pakken. Ik gebruik hiervoor praktische vaardigheden die direct inzetbaar zijn in het dagelijks leven, waardoor je op korte termijn al veel verandering zult ervaren. Soms kan je dingen rationeel snappen maar lukt het toch niet om die stap te zetten. Zitten er obstakels in de weg of overtuigingen die zo diep geworteld zijn dat ze jou tegenhouden. Of overzie je het niet meer en weet je niet waar te beginnen. Samen kunnen wij hier verandering in brengen. 

 

Wanhoop voelen bij de opvoeding

Energieloos de dag doorkomen

Tijd voor jezelf naast je drukke gezin

Vastlopen in het moederschap

 

Graag maak ik kennis met jou. Wat is je vraag en waar wil je aan werken? Ik weet als geen ander dat moeder zijn een fulltime job is. Dat je er veel voor terugkrijgt en kinderen hebben fantastisch is. En dat het soms gewoon heel zwaar is, je niet meer weet wat je moet doen, je alle ballen in de lucht wil houden en jij jezelf vergeet. Door goed te zorgen voor jezelf kun je nog beter zorgen voor je kinderen.

 

Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor graag waar jij hulp bij wenst en of ik de juiste persoon ben voor jou om je hiermee te helpen. Hebben wij de klik dan gaan wij er een prachtige tijd van maken!

 

Hoe lang duurt een coachsessie?

5 sessies van 60 minuten. Hierin geef ik je inzichten, vaardigheden en tools om je beter te voelen en waarmee jij vol (zelf)vertrouwen het moederschap weer omarmt. Er is altijd een mogelijkheid op verlenging en dit zullen wij samen afstemmen op jouw wensen.

 

Wat is de prijs?

499 euro (incl. BTW)

 

Waar?

 Via zoom of bij jou thuis. 

Review