OVER MIJ

1/3 Generator met sacrale autoriteit

  • Wanneer ik doe waar ik blij van word, kan mijn omgeving hiervan meegenieten
  • Ik wacht tot ik kan reageren op de dingen die op mijn pad komen
  • Ik maak beslissingen vanuit mijn onderbuikgevoel.
  • Door vallen en opstaan leer ik mijn lessen, die ik deel met de rest van de wereld.
  • Ik hou van studeren en zal altijd een beetje onzeker zijn of ik wel genoeg weet.
  • Ik ben hier om anderen uit te dagen, anderen te laten zoeken naar (spirituele) groei in zichzelf.
  • Ik druk op de goede knoppen om jouw 'gave' bloot te kunnen leggen.

 

Human Design in het moederschap

Welkom op mijn website! Mijn naam is Claire, en ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in Hoogezand, vlakbij Groningen.

Mijn intuïtie is een krachtig kompas in mijn leven. Ik vertrouw op mijn onderbuikgevoel bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Toen ik als moeder worstelde met de uitdagingen van het moederschap en de opvoeding van mijn behoorlijk pittige kinderen, begon ik me te verdiepen in diverse onderwerpen. Ik wilde ontdekken wie ik werkelijk ben, wat me drijft, wat ik wil bereiken in het leven en hoe ik mijn kinderen op een liefdevolle en passende manier kon opvoeden. Dit leidde tot mijn interesse in hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en wilskrachtige persoonlijkheden. Uiteindelijk ben ik NLP Master coach geworden en bestudeerde ik verschillende opvoedmethodes. Tot ik in aanraking kwam met Human Design. Dit was het puzzelstukje dat nog ontbrak in mijn zoektocht naar rust, geduld en balans in mijn gezin. 

 

Human Design kun je zien als een soort handleiding voor jezelf. Een handleiding die je kunt volgen, maar waar je niet toe verplicht bent. Voor mij geeft het richting, vertrouwen en praktische handvatten om mijn kinderen te begrijpen en mijn opvoeding daarop af te stemmen. Maar door mijn eigen strategie en autoriteit te volgen voel ik mij sterker, zekerder en volg ik echt mijn eigen weg.

 

Toen ik de Human Design-blauwdruk van mijn oudste zoon analyseerde, begreep ik precies tegen welke uitdagingen hij in het dagelijks leven aanliep en waarom dat gebeurde. Dankzij deze inzichten leer ik elke dag en ben ik een zelfverzekerde moeder geworden. 

 

Dit gun ik jou ook. Ik help jou je kind te begrijpen. Je zult je band met je kind versterker en dit zal ervoor zorgen dat niet alleen jij gaat stralen maar ook je kind. Ik bied inzicht in zowel jou als persoon als in je kind. Ik reik je tools, inzichten en vaardigheden aan die je kunt gebruiken. Als jij je kind beter begrijpt, zul je merken dat het gedrag van je kind verandert. Meer inzicht in jezelf en de ander leidt tot een harmonieuzere opvoeding en een gelukkiger gezinsleven.

 

Hoe mooi zou het zijn als iedereen bekend is met Human Design, zodat jij deze prachtige tool kan inzetten in je eigen leven, de opvoeding en uiteindelijk dit ook terechtkomt ik het onderwijs. 

 

Lieve mama, gun jezelf ook deze prachtige inzichten. Laat je verrassen, stel je open en experimenteer. 

 

Ieder mens is uniek!

 

Liefs,

Claire